Spletna stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanja statistike.
Z nadaljno uporabo spletne strani ali klikom na "Strinjam se", se strinjate z uporabo piškotkov. Splošni pogoji - Piškotki
  .: Medobčinsko društvo nogometnih sodnikov Celje
05.04.2017
Zaključen tečaj za nove nogometne sodnike- pripravnike MDNS Celje

MDNS Celje je včeraj zaključilo tečaj za nove nogometne sodnike- pripravnike. Poleg teoretičnega preizkusa, so bili sodniki testirani tudi  na AD Kladivar iz fizične pripravljenosti. To sta osnovna pogoja za dokončanje tečaja in pridobitev naziva sodnik- pripravnik. Tečaj so uspešno opravili in zaključili 4 sodniki in sicer; Žiga Lunežnik, Žan Grobler, Miha Brglez in Luka Aberšek. Omenjeni sodniki bodo pričeli z sojenjem tekem prihodnji vikend na tekmah U15 MNZ Celje, kjer bodo delegirani kot pomočniki.

Poleg fizičnega preizkusa pa so novi sodniki pripravniki opravili tudi trening sodelovanja na igrišču. Zadeva je bila zelo koristna, saj so tako dobili prve občutke in jim bo na samem igrišču veliko lažje.

MDNS Celje še enkrat iskreno čestita novim sodnikom in jim želi veliko uspeha v njihovi nadaljnji karieri.30.03.2017
Tečaj za nove nogometne sodnike- pripravnike MDNS Celje

MDNS Celje je tečaj za nove nogometne sodnike- pripravnike pričelo 21.2.2017 z informativnim sestankom. Tečaj je bil organiziran kot je v navadi, po sklopih, ki jih je organiziral strokovni odbor društva. Predavanja so potekala 14 dni, nakar je bil v petek, dne 28.03.2017 organiziran tudi pisni preizkus iz pravil nogometne igre. Kandidati so bili testirani iz vseh sklopov pravil. Test je vseboval 15 vprašanj, za uspešno opravljen preizkus je bilo potrebno zbrati 70% možnih točk. Po uspešnem pisnem delu pa so bili kandidati še povabljeni pred komisijo, ki jim je zastavila dodatna vprašanja. Na tečaj se je prijavilo 5 kandidatov, ki so bili na omenjenem preizkusu uspešni. Za dokončno pridobitev licence za nogometnega sodnika pa bodo morali še opraviti fizični preizkus telesne pripravljenosti in trening sodelovanja na igrišču. Fizični preizkus bo že v torek, dne 4.4.2017. O končni uspešnosti kandidatov bomo poročali prihodnji teden.

 


07.03.2017
Seminar MDNS Celje 2017

MDNS Celje je letos organiziralo redni letni seminar v Novigradu na Hrvaškem. Na seminar so bili vabljeni vsi člani društva, tako sodniki velikega kakor malega nogometa-futsal. Seminarja se je udeležilo 56 članov. Prihod na seminar je bil v petek, dne 3.03.2017 v popoldanskih urah. Aktivni sodniki so po otvoritvi imeli preverjanje znanja iz pravil nogometne igre kasneje pa še video test situacij. Sodniki velikega nogometa so preizkus prvič opravljali v elektronski obliki kot je praksa na državnem nivoju ZNSS. 

V soboto dne 4.03.2017 je 6 sodnikov dopoldan od 9.00 do 11.00  opravljalo praktičen trening sodelovanja na igrišču skupaj z ljubljanskimi sodniki. Omenjen trening se je snemal, kar so v nedeljo sodniki skupaj s strokovnim odborom analizirali. Preostanek sodnikov je ob 9.00 pričelo z predavanji ofsajda, nadaljevali z igro z roko in vlečenjem, kasneje s sodelovanjem sodniške ekipe in čisto priložnostjo oziroma simuliranjem. Predavatelji, ki so opravili dopoldanski program so bili g. Lunežnik, g. Goričan, g. Vozlič in g.Špiler. Po kosilu je prvi del predavanj na temo vodenja tekme predaval še vodja strokovnega odbora g. Huselja. Seminar se je nadaljeval v nedeljo dopoldan z drugim delom predavanj na temo vodenja tekme. Po končanem predavanju je sledila še analiza preverjanja znanja, video testa in analiza treninga sodelovanja. Sledil je še zaključek seminarja na katerem je predsednik društva izročil darilo ob koncu aktivne sodniške kariere g. Lunežniku. Sodniki so seminar zaključili ob 14.00. 

Seminar je v celoti uspel in tako so se sodniki seznanili z vsemi spremembami pravil in smernicami za sojenje v spomladanskem delu sezone. Poenotili so kriterije, skupaj analizirali veliko situacij in tako smo mnenja, da so sodniki na začetek sezone zelo dobro pripravljeni.

V četrtek, dne 9.03.2017 pa imajo sodniki še fizični preizkus iz telesne pripravljenosti. O omenjeni aktivnosti bomo poročali.31.01.2017
Tečaj za nove nogometne sodnike

Obveščamo Vas, da Medobčinsko društvo nogometnih sodnikov Celje organizira tečaj za nove sodnike pripravnike. Če imaš rad nogomet in bi se rad preizkusil kot nogometni sodnik te vabimo, da se udeležiš informativnega sestanka, ki bo v torek, dne 21.2.2017 ob 18.00 v prostorih MDNS Celje- Ljubljanska cesta 37, AMD Šlander. 

Tečaj je brezplačen, na tebi je le da pošlješ prošnjo ter kratek življenjepis in sicer na e-mail naslov denishalilovic9@gmail.com do 20.2.2017

Vse dodatne informacije pa lahko dobite pri predsedniku strokovnega odbora g. Huselji na številki 031/308-804.27.12.2016
Srečno 2017


16.12.2016
Radenko Mijatović, novi predsednik NZS

MDNS Celje iskreno čestita g. Mijatoviću ob izvolitvi za predsednika NZS. Prepričani smo, da bo pri vodenju krovne organizacije uspešen in mu želimo vse dobro pri njegovem delu.


06.12.2016
ZAKLJUČEK MDNS CELJE, 02.12.2016

MDNS Celje je imelo v petek, dne 02.12.2016 družabno srečanje vseh članov društva ob koncu koledarskega leta 2016. Na srečanju so bili prisotni tako častni člani, vodstvo kot tudi aktivni sodniki. Aktivnosti sodnikov so se tako za letošnje leto zaključile, vodstvo pa še čaka nekaj obveznosti. Na zaključek so bili vabljeni tudi predstavniki MNZ Celje, ki so se srečanja tudi udeležili za kar se jim lepo zahvaljujemo. MDNS Celje tako želi vsem članom kakor tudi ostalim nogometnim navdušencem vesele in mirne praznike.


24.11.2016
INTERVJU ZDRAVKO MARTUN

Pogovarjali smo se z g. Martunom, najvišje rangiranim sodnikom v trenutni zgodovini MDNS Celje. Zdravko Martun je bil aktiven nogometaš pri Nk Pivovar Laško ter kasneje še šest let pri celjskem Olimpu od koder se je na koncu vrnil v Laško. Ko je tam nogomet razpadel se je odločil, da postane nogometni sodnik. Za to se je odločil v sezoni 77/78, po letu dni pa je že uspešno opravil izpit za podzveznega sodnika, čez dve leti pa je že postal republiški.

 1. Kdaj ste se odločili da postanete nogometni sodnik? Kaj je bilo tisto kar vas je prepričalo v to?

 Pri svojih 27 letih sem utrpel poškodbo kolena, ki je pomenila konec aktivne nogometne kariere. Takratni predsednik MDNS Celje, Golež Marjan me je prepričal da sem se odločil za nogometnega sodnika, za kar sem mu še danes zelo hvaležen. V začetku kariere me je usmerjal in mi stal ob strani.

 2. Katere lige in koliko tekem ste odsodili in katero tekmo ste si najbolj zapomnili?

Sodil sem 1. Ligo FSJ, pokal Jugoslavije in tudi 4 mednarodne tekme kot pomočnik Zoranu Petroviču iz Beograda. Po osamosvojitvi sem odsodil tudi 53 tekem naše prve lige. Skupno sem odsodil 264 uradnih tekem na najvišjem nivoju. Najbolj sem si zapomnil tekmo Hajduk-Crvena Zvezda, katero sem sodil v sezoni 89/90. Rezultat je bil 1:1, vzdušje na prepolnem Poljudu pa fantastično. Na omenjeni tekmi sem izključil Robija Prosinečki zaradi nešportnega obnašanja, kar pa nisem nikoli toleriral.

 3. Ste imeli kakšno posebno pripravo na tekme?

Ogromen poudarek sem dal na fizični pripravi. Sam sem 3x tedensko treniral. En dan pred tekmo nisem delal nič, ampak sem ga v celoti posvetil psihični pripravi na tekmo. Vedno sem šel sproščeno in umirjeno na pot.

 4.Sodniško delo je mnogokrat precej nehvaležno. Ko naredite napako vas javnost kritizira in o vas še dolgo razpravlja, ko pa je sojenje dobro opravljeno vas po koncu tekme le redko kdo še omeni. Kako ste se spopadali s takšnimi pritiski?

 V bivši Jugoslaviji je bil sistem takšen, da si moral biti 24 ur pred tekmo že v kraju, kjer si sodil. To ni bilo enostavno, saj so te vsi predstavniki kluba potem ogovarjali, spraševali, razlagali o prejšnjih tekmah in sodnikih. Sam sem se v teh situacijah obnašal diplomatsko in nisem želel ničesar komentirati ali potencirati.

V tistih časih ni bilo toliko medijev, kot je danes razen Sportskih novosti, ki pa so zelo očitno favorizirale Dinamo Zagreb. Če si sodil Dinamu, si bil pred tekmo že na velikem udaru.

 5. Se vam je v vaši sodniški karieri pripetil kakšen poseben dogodek, ki vam je še posebej ostal v spominu ali pa morda zaznamoval vašo sodniško kariero? 

 Ko sem bil delegiran za polfinale pokala med ekipama Borac Banja Luka in Hajduk, me je par dni pred tekmo obiskal trener domačega kluba g. Fazlič. Sam sem bil v savni v Laškem, nakar čujem po ozvočenju, da me čaka gospod v recepciji. Predsednik mi je trdil, da je bil na poti iz Avstrije in da se je slučajno oglasil mimo da me pozdravi, kar sem vedel da ne drži. Potem je priznal, da se je oglasil, da lobira za omenjeno tekmo, vendar sem mu samo dal roko in se zahvalil za njegov »obisk«. Kasneje na tekmi, sem videl da mu je bilo nerodno, saj je mislil, da bo lahko kaj vplival na sojenje, vendar je videl, da nisem takšen človek in da name ne more vplivati.

 6. Kako pa ste se spopadali s pritiskom navijačev? 

 Z navijači nisem imel nikoli slabih izkušenj, kvečjemu nasprotno. Pred tekmo v Skopju med ekipama Vardar in Osijek se je v Splitu zgodil incident in sicer je vojska s tankom povozila mladega vojaka, ki je bil član kluba iz Skopja. Ozračje pred tekmo je bilo zelo naelektreno. Sam sem se odločil, da se odpovem honorarju za tekmo in jo podarim družini preminulega. Vodstvo domačega kluba je bilo šokirano, saj tega niso nikoli doživeli. Ko sem prišel na zelenico, je cel stadion skandiral moje ime. Tudi po tekmi so me na letališču pričakali navijači, ki so želeli moj avtogram. Cela zgodba je pristala v medijih širom Balkana. To sem storil, ker vem da razmere za življenje niso bile vsepovsod rožnate, meni pa tista tarifa ni toliko pomenila, kot tej družini.

 7. Kaj bi kot izkušen sodnik svetovali našim mlajšim naslednikom?

Vedno poudarjam, da je knjiga PNI sveta za sodnike. Sodniki morajo knjigo imeti v malem prstu, saj se na tekmi moraš odločiti v trenutku. Tudi fizična priprava je izrednega pomena, saj mora biti sodnik pripravljen na najtežje fizične napore. Sodniki smo športniki in kot taki, je tudi zelo pomembno da se živi športno življenje. Vedno sem rekel, kolikor vložiš toliko boš dobil nazaj in to lahko povem iz lastnih izkušenj.


28.10.2016
Program mentor-talenti

MDNS Celje se je odločilo za ustanovitev programa talent-mentor na nivoju društva. Strokovni odbor se je soglasno odločil za g. Vozliča kot vodjo omenjenega programa. Namen programa je vzpostavitev piramidalnega sistema delovanja tako na nacionalnem nivoju, kakor tudi v podsistemih na nivoju društev ter v tem okviru izobraževanja praviloma mlajših potencialnih sodnikov. Le – ti se ponavadi na nacionalnem nivoju (A oziroma A-1 liste sodnikov) še ne nahajajo, obetajo pa, da bi v prihodnosti to raven lahko dosegli. G. Vozlič bo tako prisoten na tekmah naših mlajših sodnikov prav tako pa bo vodil video analize omenjenih tekem. Namen programa je tudi usmerjanje in prenašanje izkušenj na sodnike, ki bodo na ta način še bolj opazovani. G. Vozlič se je tako aktivno že vključil v delovanje programa in sicer je vodil zadnji dve video analizi, v prihajajočem vikendu pa bo že opravil prvo kontrolo srečanja. Tudi snemanje tekem se nadaljuje nemoteno naprej in tako bomo snemali prihajajoči se tekmi Šoštanj-Rogaška in Šmarje pri Jelšah- Šampion. Obe tekmi sta na nivoju mladinske lige MNZ Celje.

Prav tako pa bodo sodniki opravili še skupno aktivnost v začetku meseca novembra v obliki treninga sodelovanja. O omenjeni aktivnosti bomo poročali.


  


19.10.2016
Redno fizično testiranje in preverjanje PNI 18.10.2016

Strokovni odbor MDNS Celje je organiziral v torek, dne 18.10.2016 redno fizično testiranje na AD Kladivar. Testiranje je potekalo v obliki 2 šprintov in YO-YO testa kot je praksa na državnem nivoju ZNSS. Testiranje je potekalo v težkih vremenskih razmerah, vendar so sodniki pokazali dobro fizično pripravljenost in test opravili v večini z odliko. Nadaljevanje je potekalo na sedežu društva MDNS Celje kjer so bili sodniki razdeljeni v 2 kakovostni skupini za pisanje testov PNI. Skupini sta bila razdeljeni na B in B1 listo ter MNZ listo v katero so bili uvrščeni tudi novi sodniki pripravniki. Kar se tiče fizičnih testiranj in preverjanja znanja iz PNI so sodniki za letošnje koledarsko leto zaključili vendar bodo sodniki še imeli določeno obveznost v bližnji prihodnosti in sicer trening sodelovanja na igrišču. Prav tako pa se je letošnja praksa video analiz tekem dobro uveljavila, tako da sodniki vsak četrtek na sedežu društva analizirajo lastne tekme iz nivoja MNZ Celje.


05.10.2016
Sodniki pripravniki-MDNS Celje

MDNS Celje je včeraj zaključilo tečaj za nove nogometne sodnike- pripravnike. Poleg teoretičnega preizkusa, so bili sodniki testirani tudi  na AD Kladivar iz fizične pripravljenosti. To sta osnovna pogoja za dokončanje tečaja in pridobitev naziva sodnik- pripravnik. Tečaj je uspešno opravilo in zaključilo 7 sodnikov in sicer; Aljaž Knez, Aleks Veber, Tim Seničar, Zoran Sedlarevič, Patrik Vašl, Scott Vašl in Marko Romih. Omenjeni sodniki bodo pričeli z sojenjem tekem prihodnji vikend na tekmah U15 MNZ Celje, kjer bodo delegirani kot pomočniki. Strokovni odbor MDNS Celje načrtuje nov tečaj za nogometne sodniki predvidoma v začetku spomladanskega dela sezone 2016/2017, tako da že zdaj vabimo vse, ki Vas zanima sodniško delo, da spremljate našo spletno stran, kjer bomo objavili vse podrobnosti.

MDNS Celje še enkrat iskreno čestita novim sodnikom in jim želi veliko uspeha v njihovi nadaljnji karieri.

 


04.10.2016
Seminar kontrolorjev ZNSS 03.10.2016

Republiški kontrolorji so imeli včeraj v NNC Brdo na sporedu jesenski seminar. Seminar sta vodila g. Vlado Šajn in g. Radenko Mijatovič. G. Šajn je predstavil izobraževalne posnetke na temo sodelovanja in prevzemanja odgovornosti v sistemu z dodatnimi pomočniki, prav tako pa so obdelali spremembe pravil, katera so se začela kazati v igri že na letošnjem EURU 2016 v Franciji.

Analizo je nadaljeval g. Mijatovič, vodja strokovnega izobraževanja za kontrolorje, s posnetki iz prvih sedmih kol 1.SNL in nižjih nivojev. Obdelali so vse segmente in stopnje resnosti prekrškov, jih primerjali med seboj in ugotavljali kateri so hujše narave ter predvsem analizirali kje je meja med opominom in izključitvijo.

Kontrolorji iz MDNS Celje, ki so se udeležili seminarja so; g. Huselja, g. Mijatovič, g. Vozlič, g. Špiler in g. Jovanovič.

 


29.09.2016
Tečaj za nove nogometne sodnike

Tečaj za nove sodnike-pripravnike se je pričel 1.9.2016 v prostorih društva v Celju. Tečaj je potekal v petih sklopih, katere je pripravil strokovni odbor na čelu s predsednikom g. Huseljo. Predavanja so vodili g. Mijatovič, g. Lunežnik, g. Goričan in g. Špiler. Vsak je bil zadolžen za določen del pravil, katere je sodnikom predstavil teoretično, kasneje pa tudi praktično skozi posnetke nogometnih tekem. V torek, 27.9.2016 pa so sodniki odpisali teoretični izpit iz pravil nogometne igre. Kandidati so bili v večini na pisnem delu kakor tudi ustnem pred sodniško komisijo uspešni, vendar morajo za dokončanje tečaja opraviti še praktični trening in trening sodelovanja na igrišču, ki se bo odvil v četrtek, dne 29.09.2016. Zadnja obveznost bo prihodnji teden, ko morajo kandidati opraviti še fizični preizkus. O končni uspešnosti bomo poročali.


14.09.2016
Čeferin predsednik UEFA

MDNS Celje iskreno čestita gospodu Čeferinu za današnjo izvolitev na mesto predsednika UEFA. Prepričani smo, da bo pri vodenju krovne evropske  nogometne organizacije uspešen in mu želimo vse dobro pri njegovem delu.

 

"Nisem sanjač, ampak pragmatik. Lepo je graditi mostove, a grajenje nogometnih igrišč je še boljše. Lepo je graditi mostove, a grajenje nogometnih igrišč, stadionov in nogometnih akademij je boljše. Lepo je graditi mostove, a grajenje lepše prihodnosti in upanja mladih je boljše."11.09.2016
Seminar ZNSS 8.9.2016

Sodniki A in A1 liste ter talenti so imeli v četrtek, 8.9.2016  celodnevni seminar pod okriljem krovne organizacije ZNSS. Prvi del seminarja je vključeval fizično testiranje v športnem parku Kranj. Celjski sodniki so preizkus v celoti opravili uspešno. Nadaljevanje seminarja je potekalo na Brdu pri Kranju, ki ga je vodil predsednik ZNSS g. Vlado Šajn. Sodniki so bili testirani tudi iz pravil nogometne igre, vprašanja pa so bila v večini primerov iz sprememb, ki so začele veljati s 1.6.2016. Analiza se je nadaljevala s primeri iz EURA 2016 ter Prve lige Telekom Slovenija. Celjski sodniki, ki so se udeležili seminarja ZNSS so bili; Goričan, Gornjak, Fridl, Halilovič, Pahole in Šašivarevič kot glavni sodniki ter Lunežnik, Mijatovič, Mežnar, Radusinovič, Prodič in Plavše kot pomočniki sodniki. Na seminarju sta bila prisotna tudi naša republiška kontrolorja in sicer g. Huselja ter g. Špiler. Naslednja analiza sojenja ZNSS je predvidena konec oktobra.

Preostali sodniki MDNS Celje pa so imeli obvezen trening na AD Kladivar, kasneje pa so v prostorih društva nadaljevali z video analizo tekem preteklega tekmovalnega kroga MNZ Celje katero je vodil predsednik g. Mijatovič.07.09.2016
Video analiza 1.9.2016

Strokovni odbor MDNS Celje je v četrtek, dne 1.9.2016 organiziral prvo video analizo v jesenskem delu tekmovalne sezone 2016/2017. Cilj novega vodstva je, da se vsak vikend posnameta dve tekmi pod okriljem MNZ Celje. Kamero, ki jo je društvo dobilo od krovne organizacije ZNSS, so sodniki začeli uporabljati na tekmah prvega kola in sicer na članski tekmi Vojnik-Šoštanj ter mladinski med ekipama Žalec-Zreče. Video analiza poteka tako, da strokovni odbor pregleda tekme in pripravi seznam določenih situacij, ki so potrebne dodatne razprave nato pa skupaj s sodniki le-te predebatirajo. Bistvo analize je tehnično in disciplinsko ukrepanje, sodelovanje sodniške ekipe, vodenje oziroma management sodnika ter gibanje. Analiza, ki je potekala 1.9.2016 je bila vodena s strani g. Huselje in g. Mijatoviča. Sodniki so bili po zaključku enotni, da je bila zadeva zelo poučna ter strokovno kritična, kar je bistvo za napredek mladih sodnikov. Naslednja analiza bo že potekala v četrtek, 8.9.2016 ko se bosta analizirali tekmi preteklega tekmovalnega kroga.26.08.2016
Seminar in plenarni sestanek MDNS Celje 25.08.2016

MDNS Celje je v četrtek, dne 25.08.2016 organiziral seminar in plenarni sestanek. Seminar se je pričel z fizičnim testiranjem na AD Kladivar v obliki YO-YO testa in šprintov pod budnim očesom republiških kontrolorjev oziroma organov društva g. Huselja,g. Vozliča in g. Mijatoviča. Rezultati kažejo dobro pripravljenost sodnikov pred začetkom jesenskega dela tekmovalne sezone 2016/2017. Fizična pripravljenost je rezultat dobre obiskanosti obveznih treningov, ki se odvijajo vsak torek in četrtek pod vodstvom g. Gornjaka.

Nadaljevanje seminarja je bilo v Kulturnem domu Štore, kjer sta g. Močnik in g. Narat predstavila navodila za novo tekmovalno sezono pod okriljem MNZ Celja kakor tudi nov program Regista. Sodniki so po tej predstavitvi nadaljevali z video analizo sprememb nogometnih pravil, katero je predstavil predsednik strokovnega odbora g. Huselja. Člani društva so v zaključku imeli še plenarni sestanek, kjer so se predstavila poročila prisotnosti na treningih in delegiranju. Sodniki so podali svoje predloge in želje kar bo vodstvo MDNS Celje poizkušalo uresničiti. Naslednji seminar se načrtuje v jeseni.23.07.2016
Tečaj za nove nogometne sodnike

Obveščamo Vas, da Medobčinsko društvo nogometnih sodnikov Celje organizira tečaj za nove sodnike pripravnike.

Če imaš rad nogomet in bi se rad preizkusil kot nogometni sodnik te vabimo, da se udeležiš tečaja, ki se bo začel v četrtek, dne 1.9.2016 ob 17.00 v prostorih MDNS Celje- Ljubljanska cesta 37, AMD Šlander.

Tečaj je brezplačen, na tebi je le da pošlješ prošnjo ter kratek življenjepis in sicer na e-mail naslov denishalilovic9@gmail.com.


Vse dodatne informacije pa lahko dobite pri predsedniku strokovnega odbora g. Emir-u Huselji na številki 031/308-804.11.07.2016
Seminar MDNS Celje

MDNS Celje je v soboto dne, 9.7.2016 organiziral seminar, ki je potekal v II. delih. Prvi del je potekal na AD Kladivar kjer so sodniki opravili fizične teste. Zaradi dobrega dela na treningih so sodniki teste opravili v večini z odliko. Seminar se je nadaljeval v Kulturnem domu Štore, kjer so analizirali spremembe nogometnih pravil, ki jih je International Board sprejel 5. marca v Cardiffu. Vse spremembe so obvezujoče za konfederacije in nacionalne zveze od 1.6.2016 dalje. V nadaljevanju pa so sodniki skupaj s predsednikom strokovnega odbora MDNS Celje, g. Huseljo, pregledali in analizirali posnetke iz tekem 1. SNL ter nižjih lig z namenom poenotiti prakso in kriterije. Strokovni odbor načrtuje še pred začetkom jesenskega dela sezone 2016/2017 nov seminar za sodnike.
01.06.2016
Sestava organov MDNS (2016-2020)

UPRAVNI ODBOR

   
     

Goran Mijatović

predsednik

 

Gregor Kovačič

podpredsednik

 

Denis Halilović

sekretar

 

Irfet Grošić

blagajnik

 

Emir Huselja

član

 

Slobodan Jovanović

član

 

Janez Lunežnik

član

 
     
     

NADZORNI ODBOR

   
     

Ljubomir Siter

predsednik

 

Viljem Kranjc

član

 

Klemen Gosar

član

 
     

DISCIPLINSKI SODNIK

   
     

Marko Cedilnik

   

Vinko Vozlič

namestnik

 
     

STROKOVNI ODBOR

   
     

Emir Huselja

vodja strokovnega odbora

 

Janez Lunežnik

delegiranje sodnikov

 

Slobodan Jovanović

član

 

Vojko Goričan

član

 

Iztok Gornjak

član

 
     

KOMISIJA ZA MALI NOGOMET

   
     

Gregor Kovačič

vodja komisije za mali nogomet

 

Irfet Grošić

član

 

Matjaž Koritnik

član

 

Emir Huselja

član

 
     

MDNS Celje

mdns.celje@t-1.si

 
     

SEKRETAR MDNS Celje

   

Denis Halilović

mdns.celje@t-1.si

041 536 497 

     

DELEGIRANJE SODNIKOV

   

Janez Lunežnik

luneznik.janez@gmail.com

041 578 721 

     

DELEGIRANJE FUTSAL SODNIKOV

   

Gregor Kovačič

gregor.kovacic2@siol.net

041 772 720


09.05.2016
Skupščina MDNS Celje

V prilogi objavljamo vabilo na redno letno skupščino MDNS Celje.


MLAJŠI CICIBANI U9
ZIMSKO TEKMOVANJE U9
ZIMSKO TEKMOVANJE U11
ZIMSKO TEKMOVANJE U13
NOGOMETNI CENTER MNZ CELJE
REZULTATI TEKEM 3. SNL - SEVER
3. SNL - Sever 16/17
21. krog 26.04.17
NK Šampion : NK Šmarje pri Jelšah 2 : 1
Korotan Prevalje : NK Dravograd 0 : 1
Maribor B : NK Rogaška 1 : 1
Mons Claudius : NK Fužinar Ravne Systems 2 : 0
NK Šmartno 1928 : ŠD Videm 1 : 1
S.Rojko Dobrovce : NK ZU-VIL Brunšvik 3 : 3
AjDAS Lenart : Dravinja 4 : 0
   Copyright© 2010 MNZ Celje    Izvedba © Dejan